Miten löydän kirjoja eri kielillä?

Haluatko kuunnella tai lukea kirjoja eri kielillä? Tai mietitkö mitä kieliä BookBeat tarjoaa? Näin löydät vastauksen:

Paina sovelluksen oikeasta alakulmasta kohtaa “Profiili” ja löydät Asetusten alta “Rajaa kirjoja”-kohdan. Täällä voit (muitten asetusten lisäksi) tarkistaa, millä kielillä BookBeat tarjoaa kirjoja. Valitse kielet joilla haluat sisältöä BookBeat sovellukseesi ja paina “Valmis” oikeasta yläkulmasta. Kirjat valitsemillasi kielillä ovat nyt näkyvillä kategorioissasi ja hakukentässä.

Et voi valita ensisijaista kieltä Rajaa Kirjoja-kohdassa, mutta voit voit aina rajata hakua. Paina “Näytä kaikki” kun olet tehnyt kirjahaun tai “Kaikki kirjat” valitsemassasi kategoriassa. Voit tämän jälkeen rajata hakua oikeasta yläkulmasta ja valita haluamasi kielet.

Saatavillasi on myös tarkkoja kielikategoroita, jotka näyttävät kirjoja vain tietyillä kielellä. Löydät nämä kategorialistan lopusta, jossa voit valita useita eri alakategorioita.