Toimiiko BookBeat Chromecastilla?

Kyllä! BookBeatin Android-sovellus 8.6 tai uudempi versio toimii myös Chromecastilla.

Jos sinulla on Chromecast saatavilla näkyy Chromecast kuvake mceclip2.png kirjan esittelysivulla sekä äänikirjasoittimessa ja voit sitä kautta suoratoistaa kirjan.

Toivottavasti pystymme tarjoamaan tuen Chromecastille myös iOS-sovelluksessamme tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä tätä toimintoa ei valitettavasti vielä ole.