Mistä näen kuinka paljon olen kuunnellut ja lukenut?

Voit seurata kuinka paljon olet kuunnellut ja lukenut kuluvan jakson aikana käyttäjätililläsi. Pääset käyttäjätilillesi kirjautumalla sisään kotisivuillamme tai suoraan sovelluksesta "Profiili" > "Käyttäjätilin tiedot". Käyttäjätililläsi mene kohtaan "Yhteenveto" ja valitse "Kulutus". Täältä näet kuinka paljon ja mitä kirjoja olet kuunnellut ja lukenut kuluvassa jaksossa.

Mikäli haluat nähdä kuinka paljon sinulla on tunteja jäljellä kuluvassa jaksossa, voit tarkistaa sen sovelluksessa kohdassa "Profiili">"Omat tunnit".

Täältä voit lukea lisää, miten laskemme kulutuksen.

*Valitettavasti "Omat tunnit" eivät näy sovelluksessa laitteilla, joissa on vanhempi käyttöjärjestelmä kuin iOS13. Päivitäthän sovelluksen jos sinulla on iOS13 tai uudempi versio käyttöjärjestelmästä tai Android.