Voinko päivittää tilaukseni toiseen tilauspakettiin kun maksan lahjakortilla?

Jos maksat lahjakortilla ja tuntisi tulevat täyteen kuluvan jakson aikana, voit päivittää tilauksen kuluvan jakson ajaksi ja jatkaa kuuntelua ja lukemista heti. Lisää ensin maksukortin tiedot käyttäjätilillesi, mikäli et ole vielä päivittänyt tietoja. Lue lisää miten päivität maksukortin tiedot täällä.
Mene tämän jälkeen kohtaan Tilaus, valitse haluamasi tilauspaketti ja maksat erotuksen jaettuna päiville, jotka ovat jäljellä kuluvassa jaksossa.

Jos sinulla on useamman kuukauden pituinen lahjakortti, voit päivittää tilauksen erikseen joka kuukausi.