Kuinka päivitän maksutietoni?

Päivittääksesi korttitiedot, esim. vastaanotettuasi uuden maksukortin, seuraa näitä ohjeita:

Kirjaudu sisään käyttäjätilillesi osoitteessa https://www.bookbeat.fi/kirjaudu

Mene kohtaan "Asetukset" ja paina Maksutapa kohdassa "Muokkaa"

Täytä uuden maksukorttisi numero, voimassaoloaika ja CVC-numero

Paina "Tallenna"

Mikäli saat virheilmoituksen, tarkista että maksukortti on avoin nettiostoksille ja että olet täyttänyt kortin tiedot oikein.