Kuinka vaihdan sovellukseni lapsiversioon?

Toimi näin, jos haluat että sovelluksesi näyttää ainoastaan lastenkirjoja:

1. Mene sovelluksen Profiili-sivulle ja sieltä Käyttäjätilin tietoihin, tai kirjautumalla sisään osoitteessa https://www.bookbeat.fi/kirjaudu.
2. Paina "Muokkaa" profiilin nimen vierestä.
3. Laita rasti ruutuun "Lapsi".
4. Nyt sovellus näyttää ainoastaan lapsille soveltuvaa sisältöä.

Jos et saa näkyviin ainoastaan lastenkirjoja, tarkista että sinulla on viimeisin versio sovelluksesta, tai kokeile kirjautua ulos sovelluksesta ja tämän jälkeen kirjautua uudelleen sisään. Jos sinulla on monta profiilia, voit kokeilla vaihtaa profiilien välillä, jotta sisältö latautuu uudestaan.