Miten löydän kirjoja eri kielillä?

Mikäli tahdot löytää englanninkielisiä kirjoja, tai mietit millä muilla kielillä eri teoksia on saatavilla, voit toimia seuraavasti:

Klikkaa "Profiili" kohtaa sovelluksen oikeassa alalaidassa, ja tämän jälkeen "Rajaa kirjoja" kohtaa asetuksien alla. Tällä voit muun muassa tarkistaa mitä muita kieliä BookBeatilla on tarjolla. Valitse kielet jotka tahjdot nähdä sovelluksessa, ja paina tämän jälkeen oikeasta ylänukrasta löytyvää "Valmis" painiketta. Kaikki valitsemasi kielet tulevat nyt näkymään kategorioissa ja hakutuloksissa.

Sovelluksen oletuskieltä ei ole mahdollista vaihtaa kokonaan, mutta voit suodattaa tuloksia kaikissa kategorioissa sekä hauissa. Tehdäksesi näin, klikkaa "Näytä kaikki" hakutuloksen tai tietyn kategorian alla. Voit ylhäällä oikealta löytyvän napin avulla rajata halutessasi pois kieliä hakutuloksista.

Voit tämän lisäksi hakea tiettyjä kieliä kategorian mukaan, jolloin saat kaikki tietynkieliset kirjat näkyviin. Nämä löytyvät merkittyinä "Kategoriat" kohdassa sovelluksessa, ja valittuasi jonkin vaihtoehdon löydät enemmän alakategorioita kyseisellä kielellä.