Miten vaihdan profiilia sovelluksessa?

Jos olet lisännyt profiileja nettisivujemme Käyttäjätilini-osion kautta, profiilit näkyvät kaikilla laitteilla, joilla on kirjauduttu sisään sovellukseen käyttäjätunnuksillasi.

Mene sovelluksen asetuksiin alapalkista. Paina Vaihda profiilia Käyttäjätili-osiossa. Valitse profiili, jota haluat käyttää.

Jos sovelluksessasi ei ole Vaihda profiilia -otsikkoa, voi olla, että sinulla on vanha versio sovelluksesta asennettuna. Päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon ja käynnistä laitteesi uudelleen, jotta pääset käyttämään profiileja laitteellasi.