Kuinka perhetili toimii?

Kun olet rekisteröitynyt BookBeatiin, voit lisätä jopa neljä lisäprofiilia käyttäjätilillesi maksua vastaan. Profiileja voi luoda perheenjäsenille, jotka ovat kirjoilla samassa osoitteessa kanssasi. Kun kaikilla perjeenjäsenillä on omat profiilit, voitte kuunnella ja lukea kirjoja samaan aikaan eri laitteilla, ja saatte omat kirjalistat, kirjanmerkit ja luetut kirjanne. Jokainen lisäprofiili maksaa 4,90€/kk. Voit helposti lisätä ja poistaa profiileja kirjautumalla tilillesi. Jos sinulla on käytössäsi BookBeat-Basic, lisäprofiililla voi lukea ja kuunnella kirjoja 20h/kk. Premium-paketilla lisäprofiili voi kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti.