Kuinka perhetili toimii?

Kun olet rekisteröitynyt ja luonut käyttäjätilin BookBeatiin voit lisätä tilillesi 1-4 lisäprofiilia maksua vastaan. Hinnan löydät kotisivuiltamme.

-Lisäprofiilit on tarkoitettu perheenjäsenille.

-Kaikki profiilit voivat kuunnella samaan aikaan ja jokaisella on omat kirjalistat sekä kirjahistoria.

-Kirjaudutte sisään sovellukseen pääkäyttäjän sähköpostilla ja salasanalla.

-Jokainen profiili voi kuunnella ja lukea käyttäjätilin tilauspaketin tuntimäärän verran.