Kuinka kirjaudun sisään sovellukseen, kun olen luonut profiilin?

Kaikki profiilit kirjautuvat sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla (niillä, joilla käyttäjätili on luotu). Kun olet kirjautuneena sovellukseen, voit päättää mitä profiilia haluat käyttää kyseisellä laitteella. Vaihtaaksesi profiilia mene asetuksiin ja valitse Vaihda profiilia Käyttäjätili-otsikon alta. Valitse profiili, jota haluat käyttää.