Miten lopetan profiilin tilauksen?

Jos haluat lopettaa profiilin tilauksen, kirjaudu sisään käyttäjätilillesi ja mene kohtaan Profiilit. Paina Muokkaa sen profiilin vierestä, jonka tilauksen haluat lopettaa. Vahvista, että haluat lopettaa profiilin tilauksen.

Lisäkysymyksiä? Lähetä pyyntö