Kuinka ostan lahjakortin?

Yllätä perheesi, ystäväsi tai kolleegasi BookBeat-lahjakortilla. Lahjakorteillamme annat pääsyn 200.000 e- ja äänikirjaan. Voit ostaa 1, 3 tai 6 kuukauden lahjakortin ja valita sisältääkö se 20h tai rajattomasti kuuntelua ja lukemista kuukaudessa.

Voit ostaa lahjakortin helposti:

1. Mene osoitteeseen bookbeat.fi/lahjakortti tai klikkaa nettisivujemme ylävalikosta kohtaa Lahjakortti.
  2. Valitse Basic tai Premium-lahjakortti sekä kuinka monta kuukautta haluat antaa lahjaksi.
  3. Jos sinulla on jo käyttäjätili valitse Minulla on käyttäjätili ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tiliä BookBeatissa valitse Olen uusi täällä ja kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  4. Ilmoita maksutiedot ja paina Osta. Lahjakortti ja kuitti ostoksestasi ovat nyt matkalla sähköpostiisi.