Kuinka ostan lahjakortin?

BookBeat-lahjakortilla voit antaa lahjaksi laajan valikoiman kirjoja kaikkiin makuihin. Lahjakortti vastaa BookBeat Premium-pakettia, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja rajattomasti.

Voit ostaa lahjakortin helposti:

1. Mene osoitteeseen bookbeat.fi/lahjakortti tai klikkaa nettisivujemme ylävalikosta kohtaa Lahjakortti
  2. Valitse kuinka monta kuukautta haluat antaa lahjaksi
  3. Jos sinulla on jo käyttäjätili, kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tiliä BookBeatissa, kirjoita sähköpostiosoitteesi

Ilmoita maksutiedot ja paina Osta. Lahjakortti ja kuitti ostoksestasi ovat nyt matkalla sähköpostiisi