Kuinka ostan lahjakortin?

BookBeat-lahjakortilla voit antaa lahjaksi laajan valikoiman kirjoja kaikkiin makuihin. Voit ostaa lahjakortin helposti:

1. Mene osoitteeseen bookbeat.fi/lahjakortti tai klikkaa nettisivujemme ylävalikosta kohtaa Lahjakortti
  2. Valitse kuinka monta kuukautta haluat antaa lahjaksi
  3. Jos sinulla on jo käyttäjätili, kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole tiliä BookBeatissa, kirjoita sähköpostiosoitteesi
  4. Ilmoita maksutiedot ja paina Osta. Lahjakortti ja kuitti ostoksestasi ovat nyt matkalla sähköpostiisi