Kuinka ostan lahjakortin?

Yllätä perheesi, ystäväsi tai kollegasi BookBeatin lahjakortilla. Lahjakorteillamme lahjoitat pääsyn koko kirjastoomme! Voit ostaa lahjakortteja 1, 3 tai 6 kuukaudeksi (30 päivää), ja voit valita, sisältääkö kortti 20 tuntia, 100 tuntia vai rajattomasti tunteja 30 päivän jakson aikana.

Näin voit ostaa lahjakortin:

1. Klikkaa kotisivujemme ylävalikosta kohtaa "Lahjakortti".
  2. Valitse Basic, Standard tai Premium sekä kuinka monta kuukautta haluat antaa lahjaksi.
  3. Jos sinulla on jo tili meillä, klikkaa "Kirjaudu sisään" sivun alareunassa, Muussa tapauksessa kirjoita sähköpostiosoitteesi kohtaan "Osta vieraana".
  4. Syötä maksutietosi ja paina Osta. Lahjakortti ja kuitti ostoksestasi ovat nyt matkalla sähköpostiisi.