Sovellus sanoo "Käyttäjätilisi ei ole aktiivinen", vaikka se on aktiivinen, miksi?

Jos olet vaihtanut puhelinta ja varmuuskopioinut sovelluksesi, saattaa BookBeat-sovelluksella olla vaikeuksia pysyä mukana. Silloin voit saada virheilmoituksen "Käyttäjätilisi ei ole aktiivinen" vaikka sinulla olisi aktiivinen tili. Kirjaudu tässä tapauksessa ulos sovelluksen ruudun alareunasta klikkaamalla "log out". Voit sen jälkeen kirjautua sisään normaalisti sähköpostillasi ja salasanallasi ja BookBeat toimii taas!