Kuinka monella laitteella voin käyttää BookBeatia?

Voit käyttää BookBeatia maksimissaan viidellä laitteella. Kirjautumalla sisään osoitteessa www.bookbeat.fi/kirjaudu voit hallita ja poistaa laitteita, joita et mahdollisesti enää käytä. Sen jälkeen pääset taas kirjautumaan sisään ja käyttämään BookBeatia uudella laitteella. Käyttääksesi sovellusta uudella laitteella, sinun tulisi ensin asentaa sovellus laitteellesi, ja tämän jälkeen kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

BookBeat on henkilökohtainen palvelu, joten kirjoja voi kuunnella vain yhdellä laitteella kerrallaan. Perhetilillä jokainen käyttäjä voi kuunnella samanaikaisesti omilla laitteillaan. Perhetilissä voit käyttää BookBeatia maksimissaan viidellä laitteella.