Kuinka BookBeat toimii?

BookBeat on digitaalinen kirjojen tilauspalvelu, jossa voit lukea ja kuunnella satojatuhansia e- ja äänikirjoja ilman sitovaa määräaikaista sopimusta. Kirjoja voi lukea ja kuunnella puhelimeen tai tabletille ladattavassa sovelluksessa.

Valitse kahden tilaus-paketin välillä: BookBeat Basic ja BookBeat Premium. Basic-paketilla voit kuunnella ja lukea kirjoja jopa 20h kuukaudessa hintaan 9,99€/kk. Premium-paketilla kuuntelet ja luet kirjoja rajattomasti niin paljon kuin haluat hintaan 16,90€/kk. Voit aina vaihtaa tilaus-pakettia milloin vain haluat.

Maksat käytöstä kuukausi kerrallaan ja voit lopettaa tilauksesi koska tahansa. Voit kokeilla BookBeatia täysin maksutta kahden viikon ajan rekisteröimällä tilin kotisivuillamme www.bookbeat.fi.