Kuinka voin suositella hyvää kirjaa jollekin toiselle?

BookBeatin sovelluksesta voit halutessasi lähettää kirjasuosituksia esimerkiksi tekstiviestinä, sähköpostilla, Facebookissa, Twitterissä tai LinkedInissä. Suosituksen lähettäminen tai jakaminen tapahtuu siten, että valitset kirjan ja menet kannen kuvaa painamalla teoksen esittelytietoihin. Valitse sitten näytön oikeasta reunasta ylin symboli, jossa on nuoli ylöspäin. Pääset valikkoon, josta voi valita sen sovelluksen, mitä kautta lähetät suosituksen. Voit muokata suosittelutekstiä ennen kuin painat lähetä.