Kuinka poistan äänikirjatiedostoja, jotta voin vapauttaa laitteeni muistia?

Jos haluat poistaa offline-kirjatiedostoja vapauttaaksesi tilaa laitteeltasi, mene asetuksiin. Valitse sieltä "Hallitse offline-kirjoja", jolloin näet listauksen laitteellesi ladatuista offline-tiedostoista. Voit poistaa haluamasi kirjat näpäyttämällä kyseistä riviä tai valitsemalla "Poista kaikki".

Voit nähdä, mitä kirjoja olet ladannut offline-tilaan myös Kirjani-näkymässä, Kotivalikossa. Offline-tilaan ladattujen kirjojen kohdalla on vihreä nuoli-symboli. Paina menu-symbolia (kolme pistettä) ja valitse "Poista offline-kirja". Voit poistaa offline-kirjan myös, kun sinulla on kirjan info-sivu auki. Paina silloin vihreää nuoli-symbolia (jonka alla lukee "Ladattu") poistaaksesi offline-kirjan.