Kuinka aktivoin tilauksen uudelleen?

Mene osoitteeseen www.bookbeat.com/fi/kirjaudu ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi. Kun olet kirjautunut sisään mene Käyttäjätilini-sivulle ja valitse BookBeat Basic- tai Premium-paketti. Tämän jälkeen voit aktivoida tilauksesi klikkaamalla ”Aktivoi tilaus”.

Jos korttitietosi ovat vanhentuneet, saatat joutua päivittämään ne ennen kuin voit aktivoida tilisi uudelleen. Voit päivittää maksukorttisi tiedot kohdassa Maksutapa. Klikkaa "Muuta" maksukortin tietojen vierestä, täytä uudet tiedot ja "Tallenna". Paina sen jälkeen "Aktivoi tilaus" uudelleen.