Kuinka aktivoin tilauksen uudelleen?

Mene osoitteeseen www.bookbeat.com/fi/kirjaudu ja kirjaudu sisään käyttäjätilillesi. Kun olet sisäänkirjautuneena valitse ”Aktivoi tilaus” Käyttäjätilini-sivulta. Klikkaamalla nappia pääset jälleen käyttämään palvelua.

Jos korttitietosi ovat vanhentuneet, saatat joutua päivittämään ne ennen kuin voit aktivoida tilisi uudelleen. Klikkaa silloin "Muuta" maksukortin tietojen vierestä. Täytä uudet tiedot ja "Tallenna". Paina sen jälkeen "Aktivoi tilaus" uudelleen.