Kuinka arvostelen kirjan?

Haluamme mielellämme tietää mitä mieltä olet kirjoistasi!

Paina tähtiä kirjan esittelysivulla ja pääset arvostelusivulle, jossa voit arvostella kirjan asettamalla sille 1-5 tähteä sekä nähdä mitä muut ovat mieltä kirjasta. Äänikirjoissa voit myös erikseen arvostella lukijan.

Kun olet valmis kirjan kanssa voit myös arvostella sen samalla tavalla, kun siirrät sen "Luettuihin kirjoihin".

Obs: Lukijan arvostelu ei valitettavasti ole mahdollista iOS laitteilla, joissa on iOS13:a vanhempi käyttöjärjestelmä.