Kuinka lopetan BookBeatin tilauksen?

Halutessasi, voit päättää tilauksesi koska tahansa. Tämä onnistuu helposti nettisivuillamme, kun kirjaudut sisään käyttäjätilillesi bookbeat.fi/kirjaudu. Valitse valikosta Tilaus ja klikkaa sivun ala-osassa Lopeta tilaus.

Pääset käyttäjätilillesi myös sovelluksen kautta. Valitse sovelluksen valikosta Profiili ja sen jälkeen Käyttäjätilin tiedot. Käyttäjätililläsi paina kohdasta Yhteenveto ja valitse valikosta Tilaus. Sivun ala-osasta löydät kohdan Lopeta tilaus.

Mikäli sinulla on ilmainen kokeilujakso kesken ja päätät lopettaa tilauksen, päättyy tilaus välittömästi etkä voi enää jatkaa kirjojen kuuntelua ja lukemista sovelluksessa. Jos olet maksanut kuluvasta jaksosta, voit jatkaa BookBeatin käyttöä jakson loppuun.

Kun haluat uudelleen aktivoida tilauksen, kirjaudu sisään käyttäjätilillesi, valitse haluamasi tilauspaketti ja paina Aktivoi tilaus.