Kuinka lopetan BookBeatin tilauksen?

Voit lopettaa BookBeatin käyttämisen koska tahansa. Mene kotisivuillemme osoitteeseen www.bookbeat.fi/kirjaudu, kirjaudu käyttäjätilillesi ja valitse sitten Lopeta tilaus. Tämän jälkeen luottokorttiasi ei enää veloiteta. Jos sinulla on käytössäsi Premium-paketti, voit jatkaa BookBeatin käyttöä niin kauan kuin etukäteen maksetun kuukauden tilaus on voimassa. Basic-paketilla voit jatkaa BookBeatin käyttöä etukäteen maksetun kuukauden loppuun asti tai kunnes saavutat 20 tunnin kuuntelurajan. Mikäli lopetat tilauksen ilmaisen kokeilujakson aikana, päättyy tilaus välittömästi etkä voi enää jatkaa kirjojen kuuntelua tai lukemista.