Kuinka aktivoin BookBeat-tilini uudelleen?

Jos sinulla on jo käyttäjätili BookBeatissa voit yksinkertaisesti kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi osoitteessa www.bookbeat.fi/kirjaudu ja valita siellä ”Aktivoi tilaus”. Kuukausimaksu 16,90 € veloitetaan saman tien ja voit aloittaa palvelun käyttämisen uudelleen. Jos haluat muuttaa luottokorttitietosi tässä yhteydessä, voit päivittää uudet tiedot samalla kun valitset käyttäjätilin uudelleenaktivoimisen.