Fungerer BookBeat med Chromecast?

Ja! BookBeats Android app fungerer med Chromecast, såfremt du har version 8.6 eller nyere.

Hvis du har et tilgængeligt Chromecast, så vil Chromecast-ikonet  mceclip0.png vises på bogsiden samt i lydafspilleren, og du kan dermed caste til din enhed.

På nuværende tidspunkt understøtter vores iOS app desværre ikke Chromecast, men vi håber på at kunne understøtte Chromecast med denne i fremtiden.

Bemærk venligst at denne funktion ikke er tilgængelige, hvis du anvender en Huawei enhed der ikke har adgang til Google Play.