Hvordan ser jeg, hvor meget jeg har lyttet og læst?

Hvis du logger ind på din konto på BookBeat.dk eller går ind i appen og vælger "Profil"->"Kontoinformation" og så trykker på "Oversigt", så kan du vælge "Forbrug". Her kan du se hvor mange timer du har lyttet og læse, og også hvilke titler du har lyttet til og læst.

Hvis du bare er interesseret i at vide hvor mange timer du har brugt og har tilbage i din nuværende periode, kan du gøre dette appen. Du går bare til fanen 'Profil' og vælger 'Mine timer'.

Vil du gerne vide hvordan lyttet og læst tid beregnses, så klik her.

* Mine timer findes desværre ikke i appen hvis du har en iOS enhed med et ældre operativsystem end iOS 13.