Kan jeg opgradere, når jeg betaler med et gavekort?

Hvis du betaler med et gavekort, og du løber tør for timer, kan du opgradere den periode du har, så du kan fortsætte med at lytte og læse med det samme. For at opgradere dit abonnement kræves det at du registrerer dine kortoplysninger, hvis du ikke allerede har gjort det. Læs mere om hvordan du gør det her.

Derefter klikker du på ”Abonnement”, vælger den pakke du vil have og betaler så mellemforskellen, som er udregnet efter, hvor mange dage du har tilbage i din nuværende periode.

Hvis dit gavekort gælder i flere måneder, skal du opgradere hver måned for sig.