Hvordan sætter jeg et bogmærke?

Når du lytter til en lydbog, kan du sætte dine egne bogmærker, hvis du vil lave en note eller finde tilbage til et sted i bogen. I e-bogslæseren har vi ikke nogen bogmærkefunktion endnu.

- For at sætte et bogmærke trykker du på bogmærkesymbolet ic_Bookmark_dark.jpg i afspilleren.
- Tryk på "+Sæt bogmærke".
- Derefter kan du vælge at lave en note eller bare gemme tidspunktet.

Hvis du vil gå tilbage til et sted, hvor du har sat et bogmærke, trykker du bare på tidspunktet, og så springer bogen hen til det.