Kan jeg betale en familiekonto med et gavekort?

Når du indløser et gavekort, gælder det for én bruger og ét abonnement. Hvis du tillægger flere profiler, skal du angive dine kortoplysninger, og prisen for de ekstra profiler bliver trukket hver måned (49 kr/profil/måned).

Hvis du allerede har en familiekonto og vil anvende et gavekort, kan du indløse det på kontosiden under ”Gavekort”. Prisen for selve abonnementet fratrækkes så, og du betaler kun for de ekstra profiler.

Du behøver ikke bekymre dig om, hvornår på måneden du aktiverer dit gavekort, for tiden bliver automatisk tillagt efter din sidst betalte dag. Hvis gavekortet gælder for en anden pakke, end den du har nu, så bliver den nye pakke aktiveret når gavekortet starte.