Hvordan skifter jeg til en børneversion af appen?

Hvis du ønsker, at appen skal fokusere på børnebøger, kan du vælge at skifte til børneversionen på en profil efter eget valg.

Sådan gør du:
1. Gå ind på dine kontooplysninger via profilsiden i appen eller ved at logge ind på www.bookbeat.dk/log-ind.
2. Tryk på "Redigér" ved profilens navn.
3. Klik i feltet Børn.
4. Appen viser nu indhold til børn.

Hvis du ikke kun får vist indhold til børn, så tjek, at du har den seneste version af appen. Du kan også prøve at logge ud af appen og ind igen, og hvis du har flere profiler, kan du prøve at skifte imellem dem, så indholdet genindlæses.