Hvordan opsiger jeg en profil?

Du kan opsige en profil ved at logge ind på din BookBeat konto på hjemmesiden, og gå til 'Profiler' i hovedmenuen. Der trykker du på Redigér ud fra den profil, som du vil opsige, og herefter på 'Opsig'. 

Brugeren af profilen vil stadig have adgang til at bruge BookBeat i resten af den indeværende periode. Ved periodens udløb er profilen opsagt, men du kan altid genaktivere profilen, hvis du ønsker at bruge den igen på et senere tidspunkt. 

Hvis du gerne vil slette en profil helt, så kontakt vores kundeservice, og så hjælper de dig med at slette profilen permanent. 

Du kan ikke slette hovedprofilen, altså den oprindelige bruger du skabte, da du oprettede din BookBeat konto. Hvis du ønsker at slette hovedprofilen er du nødt til at opsige dit BookBeat abonnement helt.