Kan jeg købe et gavekort til nogen, som allerede har BookBeat?

Ja, det kan du godt. Modtageren indløser blot sit gavekort på bookbeat.dk/indløs, logger ind på sin konto og abonnementet forlænges så med det antal måneder, som gavekortet giver. Brugeren kan lytte og læse det antal timer, som blev valgt ved køb af gavekortet. Hvis det antal timer ikke er nok, kan kan man nemt opgradere.

Når gavekortet udløber fortsætter abonnementet som normalt, hvis abonnementet ikke er blevet afsluttet.