Hvad sker der, når gavekortet udløber?

Når du skaber din BookBeat konto med et gavekort købt på www.bookbeat.dk, behøver du ikke at angive dine kortoplysninger, og når gavekortet udløber, kan du altså ikke længere lytte eller læse.

Hvis du vil fortsætte efter gavekortet udløber, skal du aktivere dit abonnement eller indløse et nyt gavekort. For at aktivere dit abonnement skal du angive dine kortoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du gør det her. Derefter kan du aktivere dit abonnement ved at vælge en pakke. Hvis du ikke vil fortsætte, behøver du ikke at gøre noget, men vi gemmer din bogreol i 24 måneder, hvis du vil komme tilbage senere.