Hvordan køber jeg et gavekort?

Overrask familien, venner eller en kollega med et gavekort til BookBeat. Med vores gavekort får man adgang til mere end 600.000 bøger. Du kan købe 1, 3 eller 6 måneders (30 dage) gavekort, og vælge om de skal gælde for 20 timer, 100 timer eller ubegrænset lytning per måned.

Så nemt er det at købe et gavekort:

1. Gå ind på siden for Gavekort her.
  2. Vælg Basic, Premium eller Unlimited samt det antal måneder du vil give i gave.
  3. Hvis du allerede har en konto hos os, trykker du på ”Log ind” i bunden af siden og logger ind. Ellers indtast din e-mailadresse under "Køb som gæst".
  4. Angiv kortoplysninger og tryk på ”Køb”. Din gavekorts-kode på 20 tegn og din kvittering er nu på vej til din email.