Hvordan køber jeg et gavekort?

Overrask familien, venner eller en kollega med et gavekort til BookBeat. Med vores gavekort får man adgang til mere end 100.000 bøger. Du kan købe 1, 3 eller 6 måneders gavekort, og vælge om de skal gælde for 20 timer, 100 timer eller ubegrænset med lytning per måned.

Så nemt er det at købe et gavekort:

1. Gå ind på siden for Gavekort her.
  2. Vælg Basic, Standard eller Premium samt det antal måneder du vil give i gave.
  3. Hvis du allerede har en konto hos os, trykker du på ”Jeg har en konto” og logger ind, ellers trykker du på ”Jeg er ny her” og skriver din email-adresse.
  4. Angiv kortoplysninger og tryk på ”Køb” – Din gavekorts-kode på 20 tegn og din kvittering er nu på vej til din email.