Hvordan fungerer BookBeat?

BookBeat er en digital abonnementstjeneste for lyd- og e-bøger, hvor du kan lytte og læse, så meget du vil, til en månedlig pris fra 79 kr., afhængigt af den valgte pakke.

Du lytter og læser i vores app, som du downloader til din mobil og tablet.

Med BookBeat får du adgang til titusindvis af bøger, og du vælger selv, om du vil streame bøgerne eller downloade dem og lytte offline. At lytte offline er perfekt, når du er på farten og ikke har adgang til mobildata eller wi-fi.

Du kommer nemt i gang ved at registrere dig på vores webside, og hvis det er første gang, kan du prøve BookBeat gratis i to uger.

Derefter betaler du for en måned ad gangen, og du kan opsige dit abonnement, når du selv vil.

Med en familiekonto kan op til fem personer, som er registreret på samme adresse, dele den samme BookBeat-konto. For hver profil, du tilføjer, betaler du kun 49 kr. ekstra om måneden. Du kan tilføje yderligere profiler på kontosiden, efter at du har registreret dig.