Hvordan sletter jeg lydbogsfiler for at frigøre hukommelse på min mobil eller tablet?

Du kan se, hvilke bøger du har downloadet, både under Hjem > Downloadede bøger eller ved at få til fanen Profil > Downloadede bøger.

Du fjerner en downloadet bog ved at trykke på Rediger i øverste højre hjørne. Tryk på skraldespanden for at fjerne den downloadede bog.

Du kan også slette en downloadet bog ved at trykke på det grønne Download symbol lige under bogomslaget, eller ved at holde inde på bogomslaget. Når du holder inde på bogomslaget dukker vores bogmenu op, og her kan du vælge Download bog > Fjern bog