Hvordan giver jeg en bog min bedømmelse?

Vi vil gerne høre din mening om de bøger du læser og lytter til!

Du kan give en bog din bedømmelse ved at trykke på stjernen i bogens beskrivelse og derefter på det antal stjerner fra 1-5, som du vil give den. For lydbøger kan du bedømme bog og oplæsning seperat. Det er også her du kan se, hvad andre synes om bogen og oplæsningen.

Når du afslutter en bog, får du mulighed for at bedømme bogen på samme måde.

OBS: For iOS enheder, er bedømmelse af oplæsningen kun tilgængeligt for enheder med en version 13 eller nyere.