Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan når som helst opsige dit abonnement. Gå ind på www.bookbeat.dk/login, og log ind på din kontoside på hjemmesiden. Under abonnementssiden finder du "Opsig abonnement".

Du kan også gå ind på kontosiden via appen. Det gør du ved at vælge Profil i menulinjen > vælg "Kontooplysninger". Inde på kontosiden vælger du "Abonnement", og derefter klikker du på linket "Opsig abonnement".

Hvis du er i gang med den gratis prøveperiode, mister du med det samme adgangen til BookBeat og kan ikke fortsætte med at lytte eller læse i appen. Har du allerede betalt, kan du fortsætte med at anvende BookBeat, indtil den forudbetalte periode er slut.

Når du vil starte abonnementet igen, logger du ind på samme side og trykker på "Aktivér abonnement".