Hvad skal jeg gøre for at prøve BookBeat gratis?

Hvis du bare gerne vil snuse lidt rundt i appen og se, hvilke bøger vi har, kan du downloade appen til din mobil eller tablet og udforske appen uden konto. Vil du derimod gerne begynde at lytte og læse eller gemme bøger, registrerer du en konto og starter dit abonnement på www.bookbeat.dk. De første to uger er gratis, hvis du ikke tidligere har prøvet BookBeat. Når du har registreret dig, logger du ind i appen med din e-mailadresse og adgangskode, og så kan du begynde at lytte og læse.

Vi har ingen bindingsperiode, og du kan når som helst selv opsige abonnementet ved at logge ind på din kontoside på hjemmesiden eller via appen. Hvis du opsiger i prøveperioden, er det ikke muligt for dig at lytte eller læse videre, så vi anbefaler, at du prøvelytter/-læser færdigt, før du opsiger dit abonnement.